Psykodraamaviikonloppu Helsingissä la 4.5 - su 5.5.2024

Sinulla on väliä

Mitä sinulle kuuluu? Toistuuko elämäsi vuorovaikutussuhteissa jokin tietty kaava, joka estää elämän virtausta vapaana? Mistä olet tullut, mitä on nyt, mitä kohti haluat elämäsi virrassa kulkea?

Tapaamme: la 4.5. klo 10-17 ja su 5.5. klo 10-16 (molempiin päiviin sitoudutaan) 

Tapaamispaikka: MindFaculty Oy, Apollonkatu 11 A, 00100 Hki

Ryhmän koko: 5 - 8 henkilöä. Haastattelemme kaikki uudet osallistujat ennen ryhmän alkua.

Osallistumismaksu: 250 € (sis. alv 24%) / osallistuja

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella su 21.4.2024 mennessä. Ryhmä saattaa täyttyä nopeastikin, joten kannattaa ilmoittautua jo hyvissä ajoin. Näin varmistat paikan taatusti vaikuttavan viikonlopun äärellä.

Psykodraama on kokemuksellisesti vaikuttava ryhmäterapeuttinen toiminnallinen menetelmä erilaisten elämänkokemusten ja ihmissuhteiden jäsentämiseen. Psykodraaman avulla voit tutkia sisäistä maailmaasi, elämäsi vuorovaikutussuhteita tai vaikka tulevia unelmia. Tavoitteena on minuuden vahvistuminen ja itsetuntemuksen lisääntyminen sekä oman elämän vuorovaikutussuhteiden rikastuminen. Psykodraamassa ei näytellä vaan näytetään, siksi mitään erityistaitoja ei tarvita. Psykodraamassa konkretia mahdollistaa syvän ymmärryksen ja kasvun. Koulutetun ohjaajan sekä ryhmän vertaistuella mahdollistuu nähdyksi, ymmärretyksi ja hyväksytyksi tulemisen kokemus.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ryhmää ohjaavat Ihminen tavattavissa -terapeutit ja psykodraamaohjaajat: Irene Etäsalo ja Kati Koukku

Ilmoittaudu ryhmään